Massage

Prøv en af vores skønne massager, som udføres af massører med mange års erfaring. Hos os er der en rolig og afslappende atmosfære og i alle massager indgår både aroma- og lydterapi.

Priser fra

379 kr.

Prøv en af vores skønne massager, som udføres af massører med mange års erfaring. Hos os er der en rolig og afslappende atmosfære og i alle massager indgår både aroma- og lydterapi.

Oplev en dejlig wellness massage hvor du selv er med til at vælge massageform: blød, medium eller dybdegående massage. Har du særlige områder med gener, sætter vi fokus på dette eller disse områder,  så massagen imødekommer dit behov på bedst mulig vis.

Du ligger først på maven og får massage for alle de store muskelgrupper og afslutter på ryggen hvor vores dygtige massør massere nakke, skuldre and ben.

Vores klassiske massage er den ultimative behandling til dig der har spændinger eller blot ønsker at komme helt ned i gear.

Vælg mellem:

Klassisk full body massage – 50 minutter
Kom og læg dig på vores skønne massagebriks, hvor vi bringer dig og din krop i centrum. Inden massagen starter kan du vælge mellem blød, medium eller dybdegående tryk. Vi tager udgangspunkt i dine problemområder, som får ekstra meget opmærksomhed.
Luksus Wellness kropsmassage – 90 minutter
Blid massage af hele kroppen inkl. ansigt og hovedbund.
Vi har fokus på at varme kroppen godt op, for derefter at blødgøre muskulaturen og få dig helt ned i gear. Du får muligheden for at blive helt afslappet i både krop og sind og få et afbræk fra hverdagen.
Du bliver masseret i en af vores skønne Karmameju Body Oils, og inden behandlingen får du selv lov til at vælge den duft, du synes bedst om.
Du starter med at ligge på maven og her varmer vi kort fødderne op med et varmt håndklæde, inden vi masserer ryg, nakke og ben.
Når du vender dig om på ryggen, får du en øjenpude over øjnene, som giver dig mulighed for at slappe af og undgå fokus på dine omgivelser under resten af behandlingen.
Du ligger med et blødt tæppe over dig, og vi sørger for at afdække de områder, der ikke bliver masseret.
Der vil blive afspillet rolig og afstressende musik under behandlingen.

Afslappende wellness massage til dig som er i 2. eller 3. trimester.

Der sker en masse forandringer med ens krop, når man er gravid og derfor er der i vores gravidmassage fokus på dit velvære og afspænding af hele kroppen.

Under massagen ligger du på vores specialdesignede massagepude, med plads til den voksende mave samt de ømme bryster, så du kan ligge behageligt på maven under hele massagen.

Gravidmassage afhjælper bl.a.:
-Fysiske gener, såsom rygsmerter
-Hovedpine
-Væskeophobninger
-Hævede ben
-Træthed
-Stress

Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel/termin.

Vores gravide klienter har altid haft en speciel plads hos os. Da vi ved, at en graviditet er præget af uforudsete begivenheder, kan du altid afbestille online op til 6 timer før massagen. Du kan naturligvis også kontakte os via mail eller pr. telefon.

Vælg mellem:

  • Gravidmassage 30 minutter – 379kr.
  • Gravidmassage 50 minutter – 645kr.

Japansk Lifting – 695 kr. (60 minutter)
I behandlingen af 60 minutter får du dobbelt afrensning, plejende maske, let
hovedbundsmassage, lymfedrænage, balancering af ansigtspunkter og organzoner,
japansk lifting massage med tilpasset ansigtsolie.

Behandlingen afsluttes med toner, serum, dagcreme og øjencreme tilpasset din hudtype.

Japansk Lifting Luksus – 895 kr. (90 minutter)
I behandlingen af 90 minutter får du dobbelt afrensning, plejende maske, let
hovedbundsmassage, lymfedrænage, balancering af ansigtets punker og organzoner,
japansk lifting massage med tilpasset ansigtsolie, afsluttende maske, massage
af dekolletage, skuldre og nakke samt massage af arme, hænder og fødder.

Behandlingen afsluttes med toner, serum, dagcreme og øjencreme tilpasset din hudtype.

Se vores billeder