fbpx

Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks tilbyder en glat og langvarig løsning, hvor uønsket hår fjernes fra roden, hvilket resulterer i silkeblød hud.

Priser fra

135kr.

I behandlingen bruger vi voks fra brandet Lycon som er det mest testvindende voksbrand på verdensplan.

Lycon voks er af højeste kvalitet, med de bedste råvarer, viden, teknikker og præstation, og derfor skiller Lycon sig ud fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling der plejer beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.

Vi sørger altid for en god afrensning af huden inden din voksbehandling, og samtidig bruger vi et mildt og beroligende produkt som efterbehandling.

Du bedes for bedste resultat lade dine hår vokse i to uger efter din sidste barbering. Hårene skal helst have en længde på 0,5 cm, for at vi kan tilbyde dig en voksbehandling.

For bedste resultat anbefaler vi, at du peeler huden ca. to dage før din behandling. På denne måde reducerer du den tørre hud i overfladen og forebygger samtidig indgroede hår.

Resultatet af en voksbehandling vil altid variere fra kunde til kunde, men gennemsnitligt vil en voksbehandling holde ca. 4 uger. Resultaterne bliver ofte bedre efter flere voksbehandlinger, når du samtidig undgår at bruge en skraber.

Vær opmærksom på, at vi fraråder dig at tage lange varme bade, dyrke sport, bruge peeling og parfumerede produkter samt klø det voksede områder ca. 24 timer efter din behandling. Med denne forholdsregel mindsker du risikoen for at slå ud efter din behandling, da huden de første 24 timer efter behandling er åben og modtagelig for bakterier.

NB. Vores voksbehandlinger egner sig også til gravide og ammende.

 

Se vores billeder