Vores behandlinger

Her under har vi samlet en lille oversigt over alle vores behandlinger og priser. 

Tandblegning 975 kr.
1 behandling af overmund og undermund

Tandblegning er en kosmetisk behandling, hvor de farvede molekyler på tænderne nedbrydes, da blegemidlet sammen med det unikke LED-lys igangsætter en kemisk reaktion.
Nogle af de farvede molekyler/den gule farve på tænderne er noget du gennem år har fået pga. mad, drikke mm.
Når farvemolekylerne i emaljen splittes, kommer tænderne til at se hvidere ud.
Ved hver behandling opnår du mellem 2-9 nuancer hvidere tænder.

Du bør altid rådføre dig hos din tandlæge inden du får en tandblegning.
En tandrensning hos din tandlæge anbefales også, da eksisterende plak er en hindring for gelen.
Har du implantater, broer og kroner forbliver de uberørte, da kun naturlige tænder kan behandles.
Desuden er det en god ide, at have børstet tænder og brugt tandtråd inden din behandling.

NB. Kun sunde tænder kan behandles. Har du kroner, plastikfyldninger mm kan disse ikke behandles.
Har du én eller flere af nedenstående skal disse først behandles hos tandlægen.
• Karies
• Betændelse i tandkødet
• Stærk dannelse af tandsten
Derudover kan disse målgrupper ikke behandles:
• Gravide kvinder
• Ammende kvinder
• Kemopatienter
• Allergikere anbefales at rådføre sig hos deres læge om de anvendte materialer og produkter.
Efter første behandling opnår du mellem 2-9 nuancer hvidere tænder.
Resultatet er individuelt og afhænger af hvor misfarvet dine tænder er.
Kontakt klinikken med henblik på at høre mere om tandblegning eller book en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tænder og vurderer om du er egnet til behandlingen.

Microneedling af ansigt 925 kr. 

Tilkøb af hals 200 kr. 

Tilkøb af dekolletage 200 kr.

Dobbelt afrensning og herefter behandling med microneedling af hele ansigtet med serum afstemt efter din hudtype samt afsluttende guldmaske.

Microneedling er en populær metode til at reducere synligheden af rynker og ar og til at forfine hudens struktur. Ved microneedling laver vi mikroskopiske skader på huden med små fine nåle. Denne proces får huden til at arbejde stærkt for at héle igen, og får kollagen og elastin til at blive genskabt i huden.

Ønsker du blot at friske huden op og skabe en fornyet glød, kan du sagtens se et resultat efter blot én behandling, men ved linjer/rynker og ar anbefaler vi et kurforløb med én behandling hver 6-8 uger for at opnå større resultater.

OBS:
Vi behandler ikke hud med aktiv akne. Da huden efter din behandling er åben og sensitiv overfor bakterier, må du ikke bruge ansigtsprodukter, gå i solen, bevæge dig aktivt og svede i de første 4 timer efter din behandling.

Japansk Lifting Basis – 60 minutter – 675 kr.
Forløb af 6 behandlinger 3.375 kr. (én gratis).

Japansk Lifting er en metode, vi bruger til at skabe et naturligt løft af ansigtshuden med massageteknikker udviklet i Japan. Et kurforløb med Japansk Lifting giver ansigtet mere glød, mindsker rynker, løfter ansigtshuden, udglatter og afspænder ansigtets ømme punkter. Desuden er behandlingen afstressende, udrensende og afslappende, så du går herfra med en ny energi og en dejlig glød.

I behandlingen af 60 minutter får du dobbelt afrensning med S:KØNS Nourishing Cleanser Oil og Gentle Cleanser Mask, lymfedrænage, balancering af ansigtets punkter og organzoner, japansk lifting massage med S:KØN’s Restoring Face Serum Oil, afsluttende Ghassoul maske med detox effekt samt let hovedbundsmassage.

Behandlingen afsluttes med S:KØN’s Baobab Face Oil og øjencreme.

Japansk Lifting Luksus – 90 minutter – 875 kr.
Forløb af 6 behandlinger 4.375 kr. (én gratis).

I behandlingen af 90 minutter får du dobbelt afrensning, Ghassoul maske med detox effekt, let hovedbundsmassage, lymfedrænage, balancering af ansigtets punkter og organzoner, japansk lifting massage med S:KØN’s Restoring Face Serum Oil, afsluttende maske, massage af dekolletage, skuldre og nakke samt massage af arme, hænder og fødder.

Behandlingen afsluttes med S:KØN’s Baobab Face Oil og øjencreme.

Karmameju – Basis – 60 minutter – 675 kr.
Forløb af 6 behandlinger 3.375 kr. (én gratis).

Karmameju Skincare er et luksuriøst hudplejemærke, som vi bare elsker!

I en ansigtsbehandling med Karmameju vælger vi, om du skal behandles med serie 01, 02 eller 03 alt efter din hudtype og ønsker. Uanset om du er til 01, 02 eller 03, vil du opleve de skønne dufte fra Karmameju og få oplevelsen af ren forkælelse og afslapning.

I behandlingen af 60 minutter får du dobbelt afrensning, brug af konjac sponge (som du efterfølgende får med hjem), peelingmaske, damp og dybderens, ansigtsmassage og afsluttende maske.

Behandlingen afsluttes med Karmameju face mist, dagcreme, øjencreme samt BB cream med solfaktor.

Karmameju – Luksus – 90 minutter – 825 kr.
Forløb af 6 behandlinger 4.125 kr. (én gratis)

I en behandling af 90 minutter får du dobbelt afrensning, brug af konjac sponge (som du efterfølgende får med hjem), peelingmaske, damp og dybderens, ret/voks af bryn, ansigtsmassage og let hovedbundsmassage, afsluttende maske samt massage af arme og hænder.

Behandlingen afsluttes med Karmameju face mist, dagcreme, øjencreme samt BB cream med solfaktor.

S:KØN “Nourishing” – 75 minutter – 675 kr.
Forløb af 6 behandlinger 3.375 kr. (én gratis).

S.KØN Skincare er et fantastisk hudplejemærke med fokus på økologi, bæredygtighed, naturlighed og gode virksomme olier. En S:KØN ansigtsbehandling har fokus på velvære, afslapning og en hud i balance.

I behandlingen af 75 minutter får du dobbelt afrensning med S:KØNs Nourishing Face Cleanser Oil, balancerende og rensende ansigtsmaske, damp og dybderens, massage af dekolletage og ansigt samt let hovedbundsmassage, afsluttende Ghassoul maske med detox effekt samt massage af arme og hænder.

Behandlingen afsluttes med en kombination af S:KØN’s Nourishing Face Oil og Baobab Face Oil.

Dybderensende og afslappende rygbehandling – 525 kr.
Forløb af 6 behandlinger 2.625 kr. (én gratis).

Døjer du med urenheder eller tør hud på ryggen, vil en rygbehandling være god til netop dig! 

I behandlingen får du afrensning, peeling, damp og dybderens, afslappende massage, dybderensende maske og afslutningsvis toner og creme med produkter fra S:KØN eller Karmameju.

Fedtfrysning

1 behandling 1.100 kr.

4 behandlinger 3.800 kr.

6 behandlinger 5.800 kr.

10 behandlinger 8.800 kr.

Selvom vi træner og spiser sundt, så er der ofte nogle af os der oplever ikke at kunne komme af med overflødigt fedt på sidebenene, maven, armene, ved knæene mv.  Med fedtfrysning arbejder vi fokuseret på at reducere mængden af fedt på dit problemområde på en skånsom måde uden kirurgi.

Efter første behandling ses der en reduktion af antallet af fedtceller på 20-25%.

Det er individuelt, om vores kunder ønsker én eller flere behandlinger, da det kommer an på fedtmængden på det pågældende område.

Kontakt klinikken med henblik på at høre mere om vores kurforløb og anbefalede intervaller for behandlinger.

Emsculpting

1 behandling af et valgfrit område 1.100 kr.

4 behandlinger 3.800 kr.

6 behandlinger 5.800 kr.

10 behandlinger 8.800 kr.

Ønsker du at optimere din træning og gode livsstil hurtigt og effektivt, så anbefaler vi dig vores populære behandlinger med Emsculpting.

Med Emsculpting arbejder vi med store håndtag, der dækker eksempelvis hele maven, arme, lår eller hver balle, så du med et kurforløb kan opnå en mere tonet mave, tonet arme eller lår og et flot balleløft. 

Håndtagene fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler, hvor du på bare 30 minutter opnår 20.000 sammentrækninger. Det svarer til eks. 20.000 mavebøjninger, squats eller armbøjninger. 

Emsculpting er ikke en slankebehandling, men en metode til at opbygge muskelmasse og tone kroppen. Ved denne behandling opnår du også fedtforbrænding, men det er vigtigt for dit resultat, at du samtidig er fysisk aktiv, spiser sundt og generelt er bevidst omkring din vægt, da Emsculpting ikke fjerner fedtvæv – her skal du i stedet vælge en behandling med fedtfrysning.

Derudover tilbyder vi også behandling mod inkontinens (ufrivillig vandladning) som kan lede til depression, tab af sexlyst, fravær fra aktiviteter og generelt dårligere livskvalitet.

Problemet skyldes oftest at bækkenbundsmuskler og bindevæv, der understøtter blæren, bliver slapt. 

Med Emseat opnår du 15.000 muskelsammentrækninger på 20 minutter. Det styrker musklerne og genetablerer den neuromuskulære kontrol med vandladning hos både mænd og kvinder.

Kontakt klinikken med henblik på at høre mere om vores kurforløb og anbefalede intervaller for behandlinger.

Forløb med kombineret fedtfrysning og Emsculpting

4 behandlinger – mix dit eget forløb 3.800 kr.

6 behandlinger – mix dit eget forløb 5.800 kr.

10 behandlinger – mix dit eget forløb 8.800 kr.

Bryn og vipper

Ret/voks af bryn 125 kr.

Farvning af bryn 100 kr.

Farvning af vipper 125 kr.

Farvning af bryn og vipper inkl. ret/voks af bryn 325 kr.

6 behandlinger af bryn og vipper inkl. ret/voks af bryn 1.625 kr. (én gratis).

Voksbehandlinger

Vores krystalvoks er fremstillet på mineralsk basis uden harpiks, hvilket giver mindre hudirritation efter din voksbehandling. Voksen er meget blid og fjerner effektivt de uønskede hår.

Vi sørger altid for en god afrensning af huden inden din voksbehandling, og samtidig bruger vi et mildt og beroligende produkt som efterbehandling.

Du bedes for bedste resultat lade dine hår vokse i to uger efter din sidste barbering. Hårene skal helst have en længde på 0,5-1,00 cm, for at vi kan tilbyde dig en voksbehandling.

For bedste resultat anbefaler vi, at du peeler huden ca. to dage før din behandling. På denne måde reducerer du den tørre hud i overfladen og forebygger samtidig indgroede hår.

Resultatet af en voksbehandling vil altid variere fra kunde til kunde, men gennemsnitligt vil en voksbehandling holde ca. 4 uger. Resultaterne bliver ofte bedre efter flere voksbehandlinger, når du samtidig undgår at bruge en skraber.

Vær opmærksom på, at vi fraråder dig at tage lange varme bade, dyrke sport, bruge peeling og parfumerede produkter samt klø det voksede områder ca. 24 timer efter din behandling. Med denne forholdsregel mindsker du risikoen for at slå ud efter din behandling, da huden de første 24 timer efter behandling er åben og modtagelig for bakterier.

Priser:

Fås også som 6 x klip, hvor du kun betaler for 5 x klip.

Overlæbe 100 kr.

Hage 100 kr.

Overlæbe og hage 175 kr.

Arme 325 kr.

Halve ben 250 kr.

Halve ben inkl. bikinilinje 350 kr.

Hele ben 375 kr.

Hele ben inkl. bikinilinje 450 kr.

Lår og baglår 250 kr.

Armhuler 175 kr.

Bikinilinje 175 kr.

Brasiliansk/hollywood 375 kr.

Halve ben + brasiliansk/hollywood 525 kr.

Hele ben + brasiliansk/hollywood 650 kr.

Hele ryggen fra lænd til nakke 375 kr.